Het is een extra vierge olijfolie die polyfenolen bevat, en die 10 keer meer antioxidanten biedt dan conventionele extra vierge olijfolie. Onze olie is rechtstreeks verkregen uit olijven, via een mechanisch en koud extractieproces, zonder filtratie en met zorgvuldige natuurlijke decantatie om de hoogwaardige polyfenolen niet te beschadigen. Het wordt rechtstreeks verkregen uit de Arroniz variëteit op het exacte moment van rijpheid. Zonder de hoogste rijpheid te bereiken, worden alle aroma's en smaken in hun geheel behouden, en dit door middel van mechanische processen en koude extractie. Dankzij de Arroniz variëteit, zonder filtratie en door een zorgvuldig natuurlijk decantatieproces, helpen olijfolie-polyfenolen zoals hydroxytyrosol en oleuropeïne de incidentie van verschillende degeneratieve pathologieën te verminderen. Dit doet het door lipiden in het bloed te beschermen tegen oxidatieve stress. 159 mg/kg, Oleuropeïne 94,1 mg/kg, Tirosol 81,9 mg/kg, Oleocanthal 141 mg/kg. Rauwe consumptie.
Ongefilterde extra vierge olijfolie (EVOO) in een verpakking van 1 liter en met een geweldige smaak dankzij de speciale mix van verdial-, hojiblanca- en picual-olijven. Alle olijfbomen die voor deze olie worden gebruikt, bevinden zich in Arenas en omliggende dorpen. Het wordt geproduceerd met mechanische processen en zonder toevoeging van enige additieven.
De verpakking van deze fles is 1 liter in PET, ideaal voor transport. We raden aan de olie op te slaan in:
- Temperatuurgecontroleerde ruimtes. We raden gebieden met abrupte schommelingen en met een stabiliteit van ongeveer 15º af.
- Gebieden met een lage luchtvochtigheid.
- Plaatsen met weinig licht of zonder direct zonlicht.
Het zijn ambachtelijke bieren gemaakt van gerst die tussen onze olijfbomen is gekweekt, met mout, hop en olijfolie (gemaakt met het oplosbare deel in olijfolie).